De vakopleiding voor, visagie, haarwerk, special effects, styling & productie

Zomerprogramma

Masterclass & Workshops

  • Theo Hopman (donkere huid)
  • Barbara van Munster (show make-up)
  • Karin Melissant  (beautymake-up & vormgeving)
  • Sandra Govers (Fashion shoot)
  • Angelique Woudenberg (TV make-up)

De masterclass duurt drie uur. De kosten zijn €150 per keer. Maximaal 8 deelnemers per les. Verder zijn er workshops om je kennis weer even bij te schaven, zoals het shapen met make-up, grimelessen en haarlessen (in te vullen naar behoefte). Kosten: € 75.

Haarwerk Workshop

Welke kant je ook op wilt in dit vak, het is belangrijk om de basis visagie onder de knie te hebben. In de lessen visagie leer je goed naar een gezicht te kijken en de persoonlijkheid van iemand neer te zetten. Je leert iemands sterke punten naar voren te halen en de mindere kanten te bedekken, maar wel heel subtiel. “Het is echt precisiewerk”, aldus Judith.“ Je hoeft een wenkbrauw maar net iets anders te tekenven en je hebt een heel ander effect namelijk.” Verder komt de commerciële, cosmetische visagie aan bod. Judith: “Daarbij moet je denken aan het werken voor een opdrachtgever die jou vraagt een model zo op te maken dat de kleuren van zijn nieuwe cosmetica lijn goed tot uiting komen.” Na het eerste jaar is er de mogelijkheid om door te gaan met een vervolgopleiding (tweede jaar).

Docenten: Leo Maliepaard & Marjon Hoogendoorn Kosten : € 1250 (excl. 21% BTW) (exclusief basispakket)

Grime Workshop

Welke kant je ook op wilt in dit vak, het is belangrijk om de basis visagie onder de knie te hebben. In de lessen visagie leer je goed naar een gezicht te kijken en de persoonlijkheid van iemand neer te zetten. Je leert iemands sterke punten naar voren te halen en de mindere kanten te bedekken, maar wel heel subtiel. “Het is echt precisiewerk”, aldus Judith.“ Je hoeft een wenkbrauw maar net iets anders te tekenen en je hebt een heel ander effect namelijk.” Verder komt de commerciële, cosmetische visagie aan bod. Judith: “Daarbij moet je denken aan het werken voor een opdrachtgever die jou vraagt een model zo op te maken dat de kleuren van zijn nieuwe cosmetica lijn goed tot uiting komen.” Na het eerste jaar is er de mogelijkheid om door te gaan met een vervolgopleiding (tweede jaar).

Docenten: Leo Maliepaard & Marjon Hoogendoorn Kosten : € 1250 (excl. 21% BTW)